Havne Info

55º 07,3’N 09º 28,0’E

Information om havnen

Havnen kan anløbes dag og nat i lyst og sigtbart vejr. Kort før havnen er der opsat en rød pæl (Bagbords mærke) med skilte for max. hastighed (3 Knob) og vildt reservat. Genner bugt og havnen er ikke fyrbelyst, men der er lys på havnepladsen. Bundgarn og andet fiskegrej forekommer. Der er el og vand på broerne. På land er der opsat grill og der er mulighed for at slappe af i vor gæstestue eller vaske og tørre sit tøj.

Der kan bestilles morgenbrød m.m på sønderballe camping 
-KLIK HER-
Man kan også stige på bussen ca. 1km fra havnen (Sønderballevej) og køre til Aabenraa eller Haderslev -KLIK HER-

Havnepenge:

  • 0-29 fod  (0 – 8,9 meter)          DKK 140,- incl. strøm tillæg
  • 30-39 fod  (9  – 11,99 meter)    DKK 160,- incl. strøm tillæg
  • 40-49 fod (12 – 14,99 meter)   DKK 190,- incl. strøm tillæg
  • Over 50 fod  (15 meter)            DKK 250,- incl. strøm tillæg
  • Skonnerter,                                DKK 480,- incl. strøm tillæg

Kalvø er en lille naturperle beliggende midt i et fuglereservat,  nord for Åbenrå Fjord, helt inderst inde i Genner bugt.

Kalvø er en idyllisk Ø der byder på en del historie og seværdigheder.

Her skal der nævnes at Øen tidligere havde et stort træskibsværft med smedje, boliger og bedding, hvorfra tremastede sejlskibe blev søsat til fart på østen. Det var egnens største arbejdsplads og en overgang det største værft udenfor København. Bygningerne eksisterer stadig og benyttes til beboelse m.v.

Øen byder på naturoplevelser, hvor man kan få sig en hyggelig spadseretur rundt om Øen, via en natursti. Turen rundt byder på en stor Stensamling midt på Øen, små hyggelige sommerhuse, bænke og borde hvor man kan nyde den skønne natur og fuglereservatet. Man vil her opleve en fantastisk ro og kun høre vinden blæse i træerne samt den fuglekvidder vi huske fra gamle dage.

Er man heldig vil man kunne se Vikingeskibet, der hører til på Kalvø.